Pelancaran Website Butik Zai : www.califiaco.biz |baju kurung moden| Blouse Muslimah

 WWW.CALIFIACO.BIZ

 |Baju Kurung Moden| Blouse Muslimah

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Alhamdulillah.. Kak Zai nak share kegembiraan dengan izin Allah maka website Butik Zai dapat dilancarkan. Tak lain tak bukan tujuannya untuk  sayang-sayang Kak Zai mudah nak dapatkan busana di sini dengan cara yang yang lebih cepat. Kak Zai faham ada yang tak gemar nak ber"PM" tanya ada stok ke tak kan...  Sebab Kak Zai pun suka bershopping kat www.lazada.com takpun www.11street.my. 

Ok .. banyakk offer menarik untuk belian menggunakan website ni.. diskaun untuk pembukaan dan pelancaraan website kami. Kenapa guna nama califiaco... CALIFIACO adalah brand baby Kak Zai...

WEBSITE LETOP SALE - www.califiaco.biz

Macam mana nak guna bagi first timer...


Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Belle 2

BLOUSE BELLE 2

Material Polycrepe (easy iron) 
Nursing Friendly (zip tersembunyi di tengah baju) 
 Wudhuk Friendly (zip tersembunyi di lengan baju) 
Kocek Disisi Kanan 
Kun Hitam Penyeri Baju Di Pergelangan & Bawah Baju 
 7 Warna Menarik
  Saiz S-3XL
 RM 79 Termasuk Postage


Belian online website:
www.califiaco.biz 
(Online payment melalui iPay88)

Untuk belian: Whatsapp
013 267 0838 (Nini)
018 764 3912 (Ika)

Walk-in :
Glory Collection
No39b, Jln 3/69 Seksyen 3
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us !
Instagram > glorycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com



























Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Hamani

BLOUSE HAMANI

Material Poly Crepe (ringan dan tidak tebal)
Selesa dipakai seharian
Nursing Friendly, yeay!
Less iron
Scallop hujung blouse, ayu gtuuuu 
Laser Cut
Trendy design
RM 65 Termasuk Postage

Untuk belian: Whatsapp
013 267 0838 (Nini)
018 764 3912 (Ika)


Walk-in :
Glory Collection
No39b, Jln 3/69 Seksyen 3
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor


Follow us !
Instagram > glolycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com

Facebook > Glory Collection Bangi 











Baju Kurung Moden Online| Nursing Friendly| Kurung Dian

Kurung Dian

✨ Kurung moden nursing dan wudhu' Friendly. 
✨ Material Polycrepe berkualiti dan sangat selesa dipakai 
✨ Tak Jarang dan mudah iron 
✨ Cutting A cut 
✨ Saiz S-XXXL Harga Retail RM 119 termasuk pos 

whatsapp kami kod baju dan saiz ke 013 2670 838 

Atau terus ke butik kami❤

GLORY COLLECTION
No. 39B, jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)
Waktu Operasi: Isnin- Ahad: 10pg-6ptg 

Follow us!
Instagram ~ glorycollection.bangi
Fb ~ glorycollection.bangi








Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Iffat

BLOUSE IFFAT


Material Soft Linen lembut dan serap peluh 

 Nursing dan wudhu friendly
Cuting baju loose, laser cut
Size S-XXXL
RM69 termasuk pos seluruh Malaysia
7 colour special sangat klasik




CARA BELIAN ONLINE (WHATSAPP : 013 267 0838)

GLORY COLLECTION BANGI
No 39B, Jln 3/69, Seksyen 3 43650 Bandar Baru Bangi Selangor
(*landmark Kedai di belakang Petronas Seksyen 3)

Follow us!
Instagram ~ glorycollection.bangi
Facebook ~ glorycollection.bangi











Jawatan Kosong : Crew Butik Muslimah

 JAWATAN KOSONG :CREW BUTIK


Image result for job vacancy



Kami mempunyai kekosongan satu (1) CREW BUTIK dan memerlukan personel yang mempunyai ciri-ciri berikut:

Memerlukan seorang perempuan muslimah bertudung yang boleh bekerja dalam pemerhatian yang minima dan boleh menerima arahan bekerja .
Sabar dengan kerenah pelanggan , boleh melayan kehendak pelanggan, berdedikasi dan ikhlas SAMA ADA SECARA ONLINE ATAU ON SITE.

Mempunyai kemahiran IT (editing photo/update blog), mempunyai PR/ komunikasi yang baik dan pengalaman menguruskan biz online serta stok kedai  fizikal adalah satu kelebihan.

Salary: RM1000.00 Job Type: Non-Executive Experience Level: < 1 year Job Location: Selangor (Seksyen 3, Bandar Baru Bangi)

Benefit : caruman KWSP dan SOCSO selepas confirm kerja (tempoh 3 bulan)

E-mel resume : butikzai@gmail.com
Hari dan Waktu Bekerja : - 6 hari seminggu (Sabtu atau Ahad bekerja secara berjadual)

Masa bekerja : 10.00 pagi - 7.00 petang (8 jam)

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi: 1) Pn. Zainab (010-8417838) / Pn. Ika (018-7643912)

Application Deadline: 31 Januari 2016. 

Syukur Sale| Kurung Moden| Blouse| Kebaya Kebarung

[NOW OPEN]
Berita gembiraaaaa.....
Syukur Sale kami sambung 2 hari lagi ‼️
terima kasih semua yg memeriahkan Syukur Sale kali ini. Butik buka hari ini & esok tau, mana yg berdekatan Bandar Baru Bangi boleh serbuuuu.

Jom click link album dibawah untuk lihat koleksi penuh: Kurung Hannah >> Material lycra korea yang superb. Ironless dan tidak mudah renyuk. Ramai wanita bekerjaya memilih Kurung Hannah ni, bukan sepasang je beli tau. 2,3 lagi okey…. Semestinya nursing dan wudhuk friendly. Ada 10 koleksi warna jom view http://bit.ly/2h4TBnZ
Blouse Belle >> Material polycrepe semakin menjadi kegemaran ramai. Material yang ironless dan tidak mudah renyuk. Ouh pasti nursing dan wudhuk friendly. Kami gunakan zip tersembunyi didada dan lengan baju. Nampak kemas sangat. Sesuai dipakai kepejabat dan santai dengan skirt, slack dan juga palazzo. Ada ciri tambahan tau, poket didepan kiri kanan tu boleh letak accessories seperti kunci dan phone. Ada 7 koleksi warna, click link ini http://bit.ly/2g98bGf
Kebarung Zoffya >> Terbaru di Califia.co. Hangat uolls ramai yang jatuh cinta pandang pertama. Nampak persis gadis melayu terakhir. Tidak kira peringkat umur, semua sesuai pakai. Woww suka sangat. Material cotton linen sangat selesa dipakai seharian. Lagi-lagi yang buat pakai sedondon ramai-ramai utk sambut menantu atau jadikan baju tema persatuan. Cantik dan selesa serta mudah diurus. Nursing friendly juga, ada zip ditengah baju ukuran 13.5 inchi dari leher. Potongan kain tangkup. Ada 5 warna menusuk qolbu jom click link ni http://bit.ly/2g8dyKZ
.
Yang mana satu dah terpikat dihati? Ingat tau stok terhad…. Siapa cepat dia dapat. Cecepat bertindak!
Whatsapp “SYUKUR” ke 013 267 0838/ 018 764 3912


Walk in: No39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor
.






Year End Sale 2016| Baju Kurung Moden| Blouse| Dress

HAPPY NEW YEAR SALE 2017 | YES 2016


Jom grab peluang happy hour yang Kak Zai offer dengan harga diskaun sehingga 50%.  Kak Zai offer ape? Happy New Year End  Sales. Kebanyakan material kak Zai guna yang less ironing, nursing friendly dan wudhuk friendly.... Jahitan kemas dan selesa dipakai...Item yang kak Zai offer baju kurung moden, blouse muslimah, dress atau jubah..



Jom tengok :)


Kurung Moden Regina


RM89 (RM109)

(+) Material lycra korea yang tak jarang, ironless dan jangan risau tidak melekap di badan
(+) Pilihan 8 code yang super ceria... 
klik link ini utk lihat di facebook http://bit.ly/2fxbJCV

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT
Offer sempena Happy Hour Year End Sales 2016



Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

Dress Adelia (dewasa dan Kanak-kanak)

RM69 (dewasa) / RM45(kanak-kanak) 
(RM109/RM69)
+ MATERIAL dress adelia Fursan (dewasa) & lycra (anak)
Sangat selesa & tidak rimas bila dipakai walaupun semasa anda berpeluh
+ ada 5 kaler ini, lihat koleksi ini di link facebook.. http://bit.ly/2guQBBi

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT
Offer sempena Happy Hour Year End Sales 2016



Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

Kurung Moden Dewi


RM79 (RM135)
+ Material chiffon lining. Kain yg lembut, beralun & ringan .design Baju kurung moden
+ ada 5 kaler ini, lihat koleksi ini di link facebook…. http://bit.ly/2fjH1PS

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT
Offer sempena Happy Hour Year End Sales 2016



Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

DRESS ELVIDA| DRESS ELVYNA| DRESS NAURA

RM60 (RM99)
Dress Elvyna
+ HIGH QUALITY POLYCREPE
Material ini ni bukan yang biasa2 tau. yang ni one level up quality dia. confirm puas hati! Need minimal ironing! Mesti korang suka punya lah! view album http://bit.ly/2fjEaGO

Offer sempena Happy Hour Year End Sales 2016


Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912

Koleksi Jubah Elvida (RM99)
(+) Material polycrepe, mudah digosok
(+) Ada kocek disisi mudah nak letak hp dan kunci. view album http://bit.ly/2eY0hUm

7. Koleksi Dress Naura (RM119)
(+) Dress paling HOT, tinggal 2 warna sahaja
(+) Potongan princess, view album http://bit.ly/2eXZW42

Hanya RM60  untuk Naura dan Elvida
GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT
Offer sempena Happy Hour Year End Sales 2016



Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

KURUNG EVA DAN AJWA  (RM89)



Baju kurung EVA
(+) Material crepe ringan. Cutting baju ni unik. comel sangat
(+) Kurung modern & cutting A line view album http://bit.ly/2fhhnI6

Koleksi Kurung Ajwa
(+) Menjadi rebutan aidilfitri lepas, STOK TERHAD tau !
(+) Nursing friendly, sesuai utk mommies yg nak nampak exclusive. view album http://bit.ly/2fxoKfI

GRAB CEPAT sebelum SOLD OUT
Offer sempena Happy Hour Year End Sales 2016



Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 

013 267 0838/ 018 764 3912
=========================================

BLOUSE AMBER | ALEEYA| DELAILA| DIANDRA| TIHANNI | REYQA 

RM45







Blouse Amber RM 49 (NP: RM 65)
Blouse Aleeya RM 49 (NP: RM 65)
Blouse Delaila RM 49 (NP: RM 65)
BlouseTihanni RM 49 (NP: RM 66)


Blouse Reyqa RM49 (NP: RM 65)

Ada lagi harga runtuh nak bagi licin stor kami..

Dress Amanda RM79 (NP: RM 125)
Dress Ayuni RM55 (NP : RM109)
Dress Alyna RM59 (NP: RM99)

Offer sempena Happy Hour Year End Sales 2016
==============================================
SUKA TAK?
SUKA TAK?
SUKA TAK?

STOK LIMITED !!!!!! (ada saiz dah sold out nie) laju-laju PM
=========================================

GRAB CEPAT SEBELUM KEHABISAN SAIZ
=========================================

Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>  ☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912
Whatsapp ‘happy hour'  <kod baju dan saiz>☏ 
013 267 0838/ 018 764 3912


JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA NANTI DIKEBAS ORANG, DARL !


Uolls pilih-pilih tau, lepastu whatsapp crew Kak Zai okey. Jangan lepaskan HAPPY HOUR Berjuntai UNTUK UOLLS  🎉🎉🎉🎉🎉
=========================================
Atau terus ke butik kami
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
GLORY COLLECTION BANGI
No. 39B, Jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)









==========================