Baju Kurung Moden Murah| Nursing Friendly| Kurung Regina 6

KURUNG REGINA VI

Cik Regina yang menjadi kegemaran ramai terutama wanita bekerjaya sudah kembali dengan edisi ke-6




. Material lycra Glory. Selesa dipakai dan berkualiti  :)
. Nursing friendly
. Wudhu' friendly
. Tahan lasak dan mudah jaga
. Ironless, itu yang penting  =)

Jom tengok 5 koleksi gorgeous Kurung Regina:








KURUNG REGINA VI

Retail RM109 termasuk kos pos

. Material lycra Glory. Selesa dipakai dan berkualiti  :)
. Nursing friendly
. Wudhu' friendly
. Tahan lasak dan mudah jaga

. Ironless, itu yang penting  =)


Berminat? boleh terus dapatkan melalui:

-- Whatsapp admin : 013 2670 838/ 018 7643 912
ATAU
-- Walk-in ke butik : No 39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us! 
Facebook : Jasmean38
Instagram : glorycollection.bangi


Jawatan Kosong : Pembantu Butik


Image result for job vacancy
Image result for job vacancy
PEMBANTU BUTIK

Kami memerlukan pembantu butik yang mempunyai ciri-ciri berikut:

Memerlukan seorang perempuan muslimah bertudung yang boleh bekerja dalam pemerhatian yang minima dan boleh menerima arahan bekerja .
Sabar dengan kerenah pelanggan , boleh melayan kehendak pelanggan, berdedikasi dan ikhlas.

Mempunyai kemahiran IT satu kelebihan. Mempunyai PR/ komunikasi yang baik.

Salary: RM1000.00 Job Type: Non-Executive Experience Level: < 1 year Job Location: Selangor (Seksyen 3 Bandar Baru Bangi)

Benefit : caruman KWSP dan SOCSO

Email Address to Receive Resumes: butikzai@gmail.com
Hari dan Waktu Bekerja : - 6 hari seminggu (Isnin hingga Sabtu)

Masa bekerja : 10.00 pagi - 7.00 petang (8 jam)

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi:  Pn. Ain (012-3956061)

Application Deadline: 30 Mac 2017. 

Pelancaran Website Butik Zai : www.califiaco.biz |baju kurung moden| Blouse Muslimah

 WWW.CALIFIACO.BIZ

 |Baju Kurung Moden| Blouse Muslimah

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Alhamdulillah.. Kak Zai nak share kegembiraan dengan izin Allah maka website Butik Zai dapat dilancarkan. Tak lain tak bukan tujuannya untuk  sayang-sayang Kak Zai mudah nak dapatkan busana di sini dengan cara yang yang lebih cepat. Kak Zai faham ada yang tak gemar nak ber"PM" tanya ada stok ke tak kan...  Sebab Kak Zai pun suka bershopping kat www.lazada.com takpun www.11street.my. 

Ok .. banyakk offer menarik untuk belian menggunakan website ni.. diskaun untuk pembukaan dan pelancaraan website kami. Kenapa guna nama califiaco... CALIFIACO adalah brand baby Kak Zai...

WEBSITE LETOP SALE - www.califiaco.biz

Macam mana nak guna bagi first timer...


Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Belle 2

BLOUSE BELLE 2

Material Polycrepe (easy iron) 
Nursing Friendly (zip tersembunyi di tengah baju) 
 Wudhuk Friendly (zip tersembunyi di lengan baju) 
Kocek Disisi Kanan 
Kun Hitam Penyeri Baju Di Pergelangan & Bawah Baju 
 7 Warna Menarik
  Saiz S-3XL
 RM 79 Termasuk Postage


Belian online website:
www.califiaco.biz 
(Online payment melalui iPay88)

Untuk belian: Whatsapp
013 267 0838 (Nini)
018 764 3912 (Ika)

Walk-in :
Glory Collection
No39b, Jln 3/69 Seksyen 3
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us !
Instagram > glorycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com



























Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Hamani

BLOUSE HAMANI

Material Poly Crepe (ringan dan tidak tebal)
Selesa dipakai seharian
Nursing Friendly, yeay!
Less iron
Scallop hujung blouse, ayu gtuuuu 
Laser Cut
Trendy design
RM 65 Termasuk Postage

Untuk belian: Whatsapp
013 267 0838 (Nini)
018 764 3912 (Ika)


Walk-in :
Glory Collection
No39b, Jln 3/69 Seksyen 3
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor


Follow us !
Instagram > glolycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com

Facebook > Glory Collection Bangi 











Baju Kurung Moden Online| Nursing Friendly| Kurung Dian

Kurung Dian

✨ Kurung moden nursing dan wudhu' Friendly. 
✨ Material Polycrepe berkualiti dan sangat selesa dipakai 
✨ Tak Jarang dan mudah iron 
✨ Cutting A cut 
✨ Saiz S-XXXL Harga Retail RM 119 termasuk pos 

whatsapp kami kod baju dan saiz ke 013 2670 838 

Atau terus ke butik kami❤

GLORY COLLECTION
No. 39B, jalan 3/69
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Selangor
(*landmark Klinik Kesihatan Bandar Baru Bangi)
Waktu Operasi: Isnin- Ahad: 10pg-6ptg 

Follow us!
Instagram ~ glorycollection.bangi
Fb ~ glorycollection.bangi








Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Iffat

BLOUSE IFFAT


Material Soft Linen lembut dan serap peluh 

 Nursing dan wudhu friendly
Cuting baju loose, laser cut
Size S-XXXL
RM69 termasuk pos seluruh Malaysia
7 colour special sangat klasik




CARA BELIAN ONLINE (WHATSAPP : 013 267 0838)

GLORY COLLECTION BANGI
No 39B, Jln 3/69, Seksyen 3 43650 Bandar Baru Bangi Selangor
(*landmark Kedai di belakang Petronas Seksyen 3)

Follow us!
Instagram ~ glorycollection.bangi
Facebook ~ glorycollection.bangi











Jawatan Kosong : Crew Butik Muslimah

 JAWATAN KOSONG :CREW BUTIK


Image result for job vacancy



Kami mempunyai kekosongan satu (1) CREW BUTIK dan memerlukan personel yang mempunyai ciri-ciri berikut:

Memerlukan seorang perempuan muslimah bertudung yang boleh bekerja dalam pemerhatian yang minima dan boleh menerima arahan bekerja .
Sabar dengan kerenah pelanggan , boleh melayan kehendak pelanggan, berdedikasi dan ikhlas SAMA ADA SECARA ONLINE ATAU ON SITE.

Mempunyai kemahiran IT (editing photo/update blog), mempunyai PR/ komunikasi yang baik dan pengalaman menguruskan biz online serta stok kedai  fizikal adalah satu kelebihan.

Salary: RM1000.00 Job Type: Non-Executive Experience Level: < 1 year Job Location: Selangor (Seksyen 3, Bandar Baru Bangi)

Benefit : caruman KWSP dan SOCSO selepas confirm kerja (tempoh 3 bulan)

E-mel resume : butikzai@gmail.com
Hari dan Waktu Bekerja : - 6 hari seminggu (Sabtu atau Ahad bekerja secara berjadual)

Masa bekerja : 10.00 pagi - 7.00 petang (8 jam)

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi: 1) Pn. Zainab (010-8417838) / Pn. Ika (018-7643912)

Application Deadline: 31 Januari 2016. 

Syukur Sale| Kurung Moden| Blouse| Kebaya Kebarung

[NOW OPEN]
Berita gembiraaaaa.....
Syukur Sale kami sambung 2 hari lagi ‼️
terima kasih semua yg memeriahkan Syukur Sale kali ini. Butik buka hari ini & esok tau, mana yg berdekatan Bandar Baru Bangi boleh serbuuuu.

Jom click link album dibawah untuk lihat koleksi penuh: Kurung Hannah >> Material lycra korea yang superb. Ironless dan tidak mudah renyuk. Ramai wanita bekerjaya memilih Kurung Hannah ni, bukan sepasang je beli tau. 2,3 lagi okey…. Semestinya nursing dan wudhuk friendly. Ada 10 koleksi warna jom view http://bit.ly/2h4TBnZ
Blouse Belle >> Material polycrepe semakin menjadi kegemaran ramai. Material yang ironless dan tidak mudah renyuk. Ouh pasti nursing dan wudhuk friendly. Kami gunakan zip tersembunyi didada dan lengan baju. Nampak kemas sangat. Sesuai dipakai kepejabat dan santai dengan skirt, slack dan juga palazzo. Ada ciri tambahan tau, poket didepan kiri kanan tu boleh letak accessories seperti kunci dan phone. Ada 7 koleksi warna, click link ini http://bit.ly/2g98bGf
Kebarung Zoffya >> Terbaru di Califia.co. Hangat uolls ramai yang jatuh cinta pandang pertama. Nampak persis gadis melayu terakhir. Tidak kira peringkat umur, semua sesuai pakai. Woww suka sangat. Material cotton linen sangat selesa dipakai seharian. Lagi-lagi yang buat pakai sedondon ramai-ramai utk sambut menantu atau jadikan baju tema persatuan. Cantik dan selesa serta mudah diurus. Nursing friendly juga, ada zip ditengah baju ukuran 13.5 inchi dari leher. Potongan kain tangkup. Ada 5 warna menusuk qolbu jom click link ni http://bit.ly/2g8dyKZ
.
Yang mana satu dah terpikat dihati? Ingat tau stok terhad…. Siapa cepat dia dapat. Cecepat bertindak!
Whatsapp “SYUKUR” ke 013 267 0838/ 018 764 3912


Walk in: No39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor
.