Clearance Sale 2017|Baju Kurung Moden| Baju Kurung Fesyen

WOWW WOWW!! JUALAN PECAH GUDANG SEDANG GIAT BERLANGSUNG
23 Oktober sehingga 31 Disember 2017

Inilah masanya anda tambah koleksi kurung dan bertukar dengan gaya baru. Asyik pakai kurung sama je gi pejabat gi majlis kawin, bosan husband tengok tau. Kasi mata yang tersayang terpukau sikit. Bertukar dengan penuh penjimatan tau bila uolls join jualan pecah gudang ni. 
.
.
Koleksi kurung yang penuh dengan gaya terkini tapi dengan harga yang sangat-sangat jimat poket. Material kain yang thorbaik dan selesa... apa makna thorbaik sangat tu? haaa meh rapat2, material kain yg tahan lasak, mudah diurus dan tak mudah renyuk. Kengkadang Kak Zai tak iron pun baju tu terus je pakai tapi maintain cun je tau. Selain tu ada perincian tambahan yang sangat xclusive dan cantik. Orang tengok cam mahal je baju kita, tapi kite beli dgn harga berpatutan je tau. 



Selain tu, baju-baju kurung semua ada zip nursing dan wudhuk friendly. Praktikal sangat, dah la cantik. Pilihan design yang pelbagai gaya dan warna. Sure rambang je mata uolls tau . . Setahun sekali je tau Kak Zai bagi harga special macam ni. Haa jangan ada sesiapa lepaskan peluang untuk menikmati Jualan Pecah Gudang 2017. Layan dulu gambar koleksi kat bawah ni, dah berminat terus whatsap okey. 

Ika: 018 7643 912/ Dayah: 013 2670 838
 






Ada banyak lagi koleksi yang cecantik tau. 
Terus whatsap team Kak Zai

Ika 0187643912/ Dayah 0132670838
Walk-in: No39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor
 

Clearance Sale 2017|Blouse Muslimah|Blouse Nursing

WOWW WOWW!! JUALAN PECAH GUDANG SEDANG GIAT BERLANGSUNG
23 Oktober sehingga 31 Disember 2017

Inilah masanya anda tambah koleksi blouse dan bertukar dengan gaya baru. Asyik pakai blouse sama je bila keluar jenjalan, bosan husband tengok tau. Kasi mata yang tersayang terpukau sikit. Bertukar dengan penuh penjimatan tau bila uolls join jualan pecah gudang ni. 
.
.
Ada banyak koleksi blouse yang sale gegila ni. Discount up to 50% tau uolls. Apa yg best nya tentang blouse dari Kak Zai ni?
  • Nursing Friendly
  • Wudhuk Friendly
  • Ada pocket boleh simpan kunci or phone (praktikal sesangat)
  • Material kain yg tak mudah renyuk
  • Ada banyak warna pilihan
.
.
Setahun sekali je tau Kak Zai bagi harga special macam ni. Haa jangan ada sesiapa lepaskan peluang untuk menikmati Jualan Pecah Gudang 2017. Layan dulu gambar koleksi kat bawah ni, dah berminat terus whatsap okey. 


Ika: 018 7643 912/ Dayah: 013 2670 838




Ada banyak lagi koleksi lain. Harga pecah gudang hanya RM 49 SAHAJA. Kak Zai lanje kos pos lagi tau. 
Haaa jangan lupa ajak kengkawan sekali
Whatsap: 0187643912(Ika)/ 0132670838(Dayah) 
Walk-in: No39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor

Clearance Sale 2017| Instant Shawl labuh| Tudung Sarung


WOWW WOWW!! JUALAN PECAH GUDANG SEDANG GIAT BERLANGSUNG
23 Oktober sehingga 31 Disember 2017


Inilah masanya anda tambah koleksi tudung dan bertukar dengan wajah baru. Asyik pakai tudung sama je, bosan husband tengok tau. Kasi mata yang tersayang terpukau sikit. Bertukar dengan penuh penjimatan tau bila uolls join jualan pecah gudang ni. 
.
.
Koleksi instant shawl dua muka yang superb best. Boleh pilih yang bercorak atau yang printed. Material yang serius tak yah iron. Senang nak bawa pergi kursus, jimat luggage.... lepastu takyah nak bawa iron lagi. Selain tu, cer try tudung sarung thaleefa. Material moss crepe dengan awning anti kemek. Lempar kt mesin je, senang nak pakai dan senang nak jaga. Jimat masa uolls.
.
.
Setahun sekali je tau Kak Zai bagi harga special macam ni. Haa jangan ada sesiapa lepaskan peluang untuk menikmati Jualan Pecah Gudang 2017. Layan dulu gambar koleksi kat bawah ni, dah berminat terus whatsap okey. 

Ika: 018 7643 912/ Dayah: 013 2670 838










Ika: 018 7643 912/ Dayah: 013 2670 838
 Walk-in: No39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor

Baju Muslimah| Wudhu Friendly|Ammara Suit



Ammara Suit

 
Material soft linen yang berkualiti, tidak jarang dan selesa dipakai
* Cutting yang longgar dan tak sendat
* Nursing versi selak
* Siap2 satu set, mudah uolss padankan
* Wudhu' friendly. Zip untuk wudhu’ ni hidden tau!
* Poket di kanan baju dan poket hidden zip di kanan seluar
* Seluar separuh getah dan berzip

p/s : Digalakkan ambil saiz yang biasa pakai, insyaa Allah padan :-) RM 109.00 free postage whatsapp untuk pembelian whatsapps 0132670838/0187643912 atau walkin ke GLORYCOLLECTION BANGI NO.39 B JLN 3/69 SEKSYEN 3 43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR








Blouse Muslimah| | Blouse Khalwa





 
Tara!!! Blouse pertama kami dengan design “selak” gaya terkini!
 
*Material polycrepe ringan sangat selesa 
*Nursing (selak)  dan wudhu’ (hidden zip) friendly 
*Poket di sisi kanan baju 
*Mudah dijaga dan tahan lasak
*5 warna pilihan yang menawan 
*Hiasan lace menawan hati 
*Harga termasuk rm 69 termasuk postage  

RM 69 termasuk postage 



untuk pembelian whatsapps 0132670838/0187643912 atau walkin ke GLORYCOLLECTION BANGI NO.39 B JLN 3/69 SEKSYEN 3 43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR






 

Tudung Sarung Thaleefa|Tudung sarung labuh | Tudung Sarung Cantik

Tudung Sarung Thaleefa 

[KINI DIBUKA] TUDUNG THALEEFA KINI DILANCARKAN. 5 WARNA YG MNJADI REBUTAN IBU MODEN. MATERIAL YG ANTI RENYUK & LASAK. SESUAI SGT UTK WANITA BKERJAYA UTK NAMPAK XCLUSIF & AKTIF
.
.
Koleksi sulung tudung sarung dari Califia hasil drpd survey dan research team Califia…. Akhirnya muncullah TUDUNG THALEEFA. #Califialovers semua dh bersedia ke nak menyarungkan tudung sarung yg super power best ni?
.
.
Tudung Thaleefa yg super power best dgn tampalan dlm awning mggunakan material cotton denim yg anti kemek, jgn risau awning akan kemek lgi….. baling kt mesin basuh pun maintain je..... Senang la kerja kiteee xyah nak asing2 basuh lagi !
.
Kak Zai siap buat research lgi tau nak bgi uolls maintain cun dengan awning yg sentiasa terpacak 24jam 7hari seminggu. Suka tak? Suka tak?
.
Lagi best tdg ni ada 3 saiz (L,XL & XXL) serta berdagu & tak berdagu..... Uolls boleh pilih ikut keselesaan ☺️
.
Plus, plus Tdg Thaleefa ni tahan lasak tau uolls, pakai gi pejabat pun cun... pakai gi hiking pun selesa sgt 😍
(Nk tau apa lagi BEST ttg Tudung Thaleefa? baca lagi ok)











.
.
(+) Bergaya sepantas 2 saat shj. Sarung & siap !
(+) Material moss crepe + awning kami lapiskan lagi dgn material cotton denim supaya awning maintain cantik elok
(+) Material tak panas, serap peluh dan tahan lasak. Pakai gi office sesuai, gi bersenam dan hiking pun boleh tau
(+) Material yg mudah diurus. Ank termuntah susu kt tdung pun senang nk cuci blik. Langsung tak ada kesan muntah.
(+) Travel friendly. Boleh lipat2 masuk dlm bag dh boleh jimat space plus tak perlu pun nk kena iron semula. Awning kedut jgn risau. Kami dh sediakan protection (kain cotton denim lapik di awning)
(+) Color yg menarik & terhad. Kalau stok ni habis susah tau nk restok warna sama lagi. Kalau dh kenan jgn lepaskannya
(+) Anti pin. Dh tak payah tercari2 pin lagi. Beli pin 10 kali, 10 kali jugalah hilang. Esp waktu travel payoh ha nk bawa pin kang lupa letak mana. Pakai tdg thaleefa je senang. Cantik pun cantik !
(+) Ada 2 version. Berdagu dan tak berdagu. Yg berdagu sesuai dibawa solat. Uolls boleh pilih ikut keselesaan
(+) Kami buat 3 saiz. L,XL & XXL.
.
.
Nk tau apa lgi yg boleh buat uolls bertambah SUKEE HATI BERMUNGA MUNGA ?? KAK ZAI NK BAGI HARGA COMBO
(Kalau rasa nak pakai tdg thaleefa bersama mak atau bff teruskan baca tau)
Saiz L: Sehelai RM 52. COMBO RM 100 (2PCS)
Saiz XL: Sehelai RM 59. COMBO RM 113 (2PCS)
Saiz XXL: Sehelai RM 69. COMBO RM 132 (2PCS)
.
.
.
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
Stok sgt terhad.
Whatsap untuk order >> http://bit.ly/2jlpZEU/ atau http://bit.ly/2fhDyRr
HAPPY SHOPPING #califialovers!

HAYFAA SUITS SEMPENA AIDILADHA


HAYFAA SUITS

NOW RELEASE ! HAYFAA SUITS



* Material polycrepe yang berkualiti, tidak jarang dan selesa dipakai * Cutting yang longgar dan tak sendat * Dihiasi sulaman benang warna emas di bahagian bawah baju dan tangan * Siap2 satu set, mudah uolss padankan * Nursing & Wudhu' friendly. Zip untuk wudhu’ ni hidden tau! * Poket di kanan seluar RM109 termasuk postage whatsapp untuk pembelian whatsapps 0132670838/0187643912 atau walkin ke GLORYCOLLECTION BANGI NO.39 B JLN 3/69 SEKSYEN 3 43650 BANDAR BARU BANGI SELANG







KURUNG ADHA SEMPENA RAYA AIDIL ADHA

KURUNG ADHA
Raikan Aidil Adha dengan Kurung Adha .. !! Raya dah nak dekat uolls dah buat persiapan ke ?


mai .. mai pilih mana satu pilihan di hati


Nursing & wudhu' friendly
. Kain A cut
. Material poly crepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
. Tangan dan bawah baju jahitan sulam berkualiti
. Ada poket di kanan baju
. Tahan lasak & mudah jaga
 harga 119 termasuk pos 

 WALK INI : GLORY COLLECTION BANGI NO 39B JLN 3/69 SEKSYEN 3, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Follow us! Instagram ~ glorycollection.bangi Blog ~ http://butikzai.blogspot.com/ ==========================






 



Kurung Sophia | Kurung Moden| Nursing Friendly


KURUNG SOPHIA 


"Pesonakan rayamu" dengan dengan design Califia c.o Sophia yang pastinya menawan Sipemakai sana. serlahkan Aidilfitrimu dengan Sophia "



Kurung Sophie

🌼 Material polycrepe
🌼 Nursing friendly (Zip tersembunyi di tengah leher baju)
🌼Wudhuk friendly (Zip tersembunyi di lengan baju)
🌼Hiasan lace ditengah & lengan kurung
🌼Pocket disisi kurung
🌼5 Warna menarik
🌼Saiz dari S sehingga 4XL !!
🌼Harga Termasuk Postage rm 119

Untuk belian :-


Whatssap 013 2670 838 / 018 7643912 Walk in: No 39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor Isnin-sabtu: 10-6ptg, Ahad: 1-6ptg Follow us ! Instagram: Califia.co Blog: http://butikzai.blogspot.com/