Baju Kurung Moden Murah| Nursing Friendly| Kurung Meroise

KURUNG MEROISE


"Pesonakan Rayamu". GloryCollection kini muncul dengan set sedondon ibu dan anak yang pastinya menawan hati para ibu di luar sana. Semestinya akan mempesonakan rayamu pada tahun 2017.







Kurung Meroise
. Material Polycrepe Glory. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
. Nursing & Wudhuk Friendly
. Bahagian bawah baju dijahit lace beserta bunga
. Kain A cut
. 6 warna pastel yang sangat mengancam :)
. Tahan lasak & Mudah jaga.
Harga: RM 125 (ibu), RM 75 (anak)
Harga termasuk kos penghantaran

Untuk belian:
Whatsapp >> 013 2670 838 / 018 7643912

Walk-in: No39B, Jln 3/69 Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us !
Instagram > glorycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com










Baju Kurung Moden Murah| Nursing Friendly| Kurung Regina 6

KURUNG REGINA VI

Cik Regina yang menjadi kegemaran ramai terutama wanita bekerjaya sudah kembali dengan edisi ke-6




. Material lycra Glory. Selesa dipakai dan berkualiti  :)
. Nursing friendly
. Wudhu' friendly
. Tahan lasak dan mudah jaga
. Ironless, itu yang penting  =)

Jom tengok 5 koleksi gorgeous Kurung Regina:








KURUNG REGINA VI

Retail RM109 termasuk kos pos

. Material lycra Glory. Selesa dipakai dan berkualiti  :)
. Nursing friendly
. Wudhu' friendly
. Tahan lasak dan mudah jaga

. Ironless, itu yang penting  =)


Berminat? boleh terus dapatkan melalui:

-- Whatsapp admin : 013 2670 838/ 018 7643 912
ATAU
-- Walk-in ke butik : No 39b, Jln 3/69 Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us! 
Facebook : Jasmean38
Instagram : glorycollection.bangi


Jawatan Kosong : Pembantu Butik



Image result for job vacancy
PEMBANTU BUTIK

Kami memerlukan pembantu butik yang mempunyai ciri-ciri berikut:

Memerlukan seorang perempuan muslimah bertudung yang boleh bekerja dalam pemerhatian yang minima dan boleh menerima arahan bekerja .
Sabar dengan kerenah pelanggan , boleh melayan kehendak pelanggan, berdedikasi dan ikhlas.

Mempunyai kemahiran IT satu kelebihan. Mempunyai PR/ komunikasi yang baik.

Salary: RM1000.00 Job Type: Non-Executive Experience Level: < 1 year Job Location: Selangor (Seksyen 3 Bandar Baru Bangi)

Benefit : caruman KWSP dan SOCSO

Email Address to Receive Resumes: butikzai@gmail.com
Hari dan Waktu Bekerja : - 6 hari seminggu (Isnin hingga Sabtu)

Masa bekerja : 10.00 pagi - 7.00 petang (8 jam)

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi:  Pn. Ain (012-3956061)

Application Deadline: 30 April 2017. 

Pelancaran Website Butik Zai : www.califiaco.biz |baju kurung moden| Blouse Muslimah

 WWW.CALIFIACO.BIZ

 |Baju Kurung Moden| Blouse Muslimah

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Alhamdulillah.. Kak Zai nak share kegembiraan dengan izin Allah maka website Butik Zai dapat dilancarkan. Tak lain tak bukan tujuannya untuk  sayang-sayang Kak Zai mudah nak dapatkan busana di sini dengan cara yang yang lebih cepat. Kak Zai faham ada yang tak gemar nak ber"PM" tanya ada stok ke tak kan...  Sebab Kak Zai pun suka bershopping kat www.lazada.com takpun www.11street.my. 

Ok .. banyakk offer menarik untuk belian menggunakan website ni.. diskaun untuk pembukaan dan pelancaraan website kami. Kenapa guna nama califiaco... CALIFIACO adalah brand baby Kak Zai...

WEBSITE LETOP SALE - www.califiaco.biz

Macam mana nak guna bagi first timer...


Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Belle 2

BLOUSE BELLE 2

Material Polycrepe (easy iron) 
Nursing Friendly (zip tersembunyi di tengah baju) 
 Wudhuk Friendly (zip tersembunyi di lengan baju) 
Kocek Disisi Kanan 
Kun Hitam Penyeri Baju Di Pergelangan & Bawah Baju 
 7 Warna Menarik
  Saiz S-3XL
 RM 79 Termasuk Postage


Belian online website:
www.califiaco.biz 
(Online payment melalui iPay88)

Untuk belian: Whatsapp
013 267 0838 (Nini)
018 764 3912 (Ika)

Walk-in :
Glory Collection
No39b, Jln 3/69 Seksyen 3
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Follow us !
Instagram > glorycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com



























Blouse Muslimah| Nursing Friendly| Blouse Hamani

BLOUSE HAMANI

Material Poly Crepe (ringan dan tidak tebal)
Selesa dipakai seharian
Nursing Friendly, yeay!
Less iron
Scallop hujung blouse, ayu gtuuuu 
Laser Cut
Trendy design
RM 65 Termasuk Postage

Untuk belian: Whatsapp
013 267 0838 (Nini)
018 764 3912 (Ika)


Walk-in :
Glory Collection
No39b, Jln 3/69 Seksyen 3
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor


Follow us !
Instagram > glolycollection.bangi
Blog > butikzai.blogspot.com

Facebook > Glory Collection Bangi